شومینه

محافظ شومینه

محافظ شومینه

محافظ شومینه

محافظ شومینه  علاوه بر نقش حفاظتی، نقش تزئنی نیز دارد. شومینه انواع گوناگونی دارد ما در این مقاله قصد داریم نکاتی در مورد محافظ شومینه و توضیح شومینه با شمامطرح کنیم.

در فصل زمستان وقتی از شدت سرما می‌لرزیم هیچ‌چیز به‌اندازه یک وسیله گرمابخش انسان را آرام نمی‌کند. این لذت زمانی چندبرابر می‌شود که این وسیله، شومینه‌ای با طرح زیبایی باشد که در گوشه‌ای دنج از خانه جا خوش کرده است.

شومینه چیست؟

امروزه نحوه و شرایط استفاده از شومینه به طور محسوسی با نحوه و شرایط استفاده آن در زمان‌های گذشته متفاوت‌تر شده است.

پیشینیان ما با استفاده از هنر خود، شومینه‌هایی از گل و یا گچ می‌ساختند و در درون دیوار خانه‌ها تعبیه می کردند و برای گرم کردن و روشنایی و همچنین برای آشپزی و پخت‌وپز از آن استفاده می‌نمودند و سوخت آن نیز چوب و شاخه خشک درختان بود.

اما امروزه شومینه‌ها اغلب به‌عنوان یک عنصر تزئینی و نقطه توجه در دکوراسیون داخلی و محل گپ و گفتگوهای جمعی به کار می‌رود که یک حالت زیبا و آرامش‌بخش را با نور و رقص شعله آتش ایجاد می‌کند.

در مدل‌های سنتی و در خانه‌های قدیمی زغال‌سنگ یا چوب به‌صورت روباز برای ایجاد گرما سوزانده می‌شد. اما این روش در مقایسه با وسایل گرمایشی امروزی از بازده پایینی برخوردار بود، بنابراین امروزه استفاده از آن به‌عنوان یک منبع گرمایشی اولیه، کاهش‌یافته است.

لازم به ذکر است که تمامی سوخت‌های قابل اشتعال همانند زغال‌سنگ، چوب، نفت و گاز نیاز به تمهیداتی داشتند تا گازهای حاصل از احتراق و اشتعال به هوای خارج از شومینه منتقل شود.

علاوه بر جنبه زیبایی و دکوراتیوی، شومینه‌های سنتی نیاز به شرایط ساختاری و ایمنی مهمی داشتند.

این‌گونه شومینه‌ها باید طوری طراحی می‌شدند که بتوانند دود و سایر آلاینده‌ها را به‌راحتی به محیط بیرون هدایت کنند. علاقه‌های ویژه طراحان فضاهای داخلی در ارتباط با شومینه‌های سنتی، توجه به ابعاد و مقیاس شومینه، پرداخت دیوار اطراف شومینه، طراحی قطعات و کف شومینه و آراستن لوازم فرعی شومینه بود.

امروزه با ورود و پیشرفت علم و تکنولوژی، شومینه‌های سنتی و کلاسیک قدیمی، دیگر جایگاهی برای خودنمایی در منازل ندارند و به‌جای آن شومینه‌های نسل جدید از جمله شومینه‌های الکلی، شومینه‌های تبخیری و شومینه‌های برقی جدیدترین و مبتکرانه‌ترین سیستم‌های نمایشی و گرمایشی هستند که در زمستان‌ها علاوه بر گرمابخشی به محفل خانه‌ها، در تابستان‌ها نیز قابل‌استفاده می‌باشند و جالب است بدانیم که روزبه‌روز به استفاده‌کنندگان از این شومینه‌های نسل جدید و شومینه‌های مدرن افزوده شده و طرف‌داران زیادی در بین دوستداران هنر معماری و دکوراسیون داخلی پیدا کرده است.

این قابلیت‌ها، شومینه‌های برقی و سایر شومینه‌های نسل جدید را از اجزاء لاینفک دکوراسیون داخلی منازل نموده است. از شومینه می‌شود به‌عنوان نوعی دکوراسیون داخلی استفاده کرد. علاوه بر این مثلاً از محافظ شومینه هم در نقش حفاظتی و هم در نقش زیبایی و تزئینی استفاده نمود.

شومینه‌های نسل جدید قادر هستند گرما تولید کنند، جلوه‌های آتش و دود مصنوعی نیز دارند که مستقل از سیستم گرمایشی آن کار می‌کنند. برای ایجاد جلوه‌های آتش و دود هم از LED های RGB استفاده می‌کنند، یعنی انتخاب رنگ دلخواه برای شومینه.

مزایای شومینه برقی

از مزیت های مهم دیگر شومینه‌های برقی این است که شما می توانید شومینه برقی مدرن و کلاسیک را در تابستان‌ها نیز روشن کنید و فقط از شعله آتش آن خیره کننده و بسیار واقعی به نظر می رسد لذت ببرید، شدت شعله و ارتفاع آن و همچنین رنگ شعله به دلخواه شما و با کنترل از راه دور و حتی از طریق سیستم های هوشمند از قبیل تلفن های همراه هوشمند و تبلت کاملاً قابل کنترل و تنظیم هستند.

شومینه یک واژه خارجی است، با اینکه در کشور ما از قدیم الایام انواع شومینه مخصوصاً نوع هیزمی آن به وفور استفاده می‌شده، اما واژه خاصی برای آن وجود ندارد. و از همین لغت خارجی استفاده می کنیم. منظور از شومینه فضای اجاقی است که به کار برده می‌شود.

شومینه سازه ای است که در آنجا سوخت مشتعل می‌شود و با احاطه کردن دودکش، حفاظت و مقاومت لازم به آن داده می‌شود. دودکش فضایی کاملاً خالی است که مواد حاصل از اشتعال از داخل شومینه از آن عبور می‌کند، شکل و اندازه مناسب هر دودکش بستگی به نوع سوخت مورداستفاده در شومینه دارد.

وسایل گرمابخش خانه‌های قدیم

احتمالاً همه ما به یاد نداریم، ولی مطمئناً در داستان‌ها و یا از پدران و مادران خود شنیده‌ایم که پیشینیان ما چگونه در مقابل سرما، اقدام به گرم کردن خانه‌هایشان می‌نمودند، از کرسی گرفته تا بخاری های هیزمی که هرکدام در دوران خاصی از تاریخ به خانه‌های پدران و مادران ما گرما و صمیمیت می بخشیدند و شاید هیچگاه برای ما ملموس نباشد که درک کنیم، پیشینیان ما چه سختی‌هایی برای تهیه سوخت آن متحمل می‌شدند. امروزه نه تنها از آن وسایل گرمایشی دیگر خبری نیست و فقط در داستان‌ها شنیده می شوند، بلکه دیگر طعم واقعی گرم شدن را نیز احساس نمی کنیم.

کرسی

در توصیف کرسی چنین بیان می کنیم که کرسی، چهار پایه بزرگی از چوب بود که زیر آن منقلی از زغال و آتش قرار می گرفت و لحاف یا جاجیم رنگارنگ و بسیار بزرگی روی آن می‌انداختند و به‌تناسب اندازه کرسی مجمعه ای مسی برای قرار دادن چراغ یا سماور روی آن می گذاشتند.

اطراف کرسی را با پشتی ها و متکاها می آراستند. پاها را در زیر کرسی می گذاشتند و به پشتی ها تکیه می‌دادند و موقع خواب نیز همان جا می خوابیدند.

در بعضی نقاط یک کرسی معمولی برای اهل خانواده و یک کرسی دیگر برای میهمانان در اتاق پذیرایی قرار می دادند و برای آن معمولاً از پارچه‌های رنگ و گل‌دار استفاده می کردند. محل و جایگاه نشستن افراد خانواده در کنار کرسی نیز بستگی به نقش آنها در خانواده داشت.

منقل یکی از وسایل گرمایشی بود که معمولاً در کرسی ها از آنها استفاده می‌شد. داخل منقل خاکستر می ریختند و وسط آن را گود می کردند و زغال را داخل آن ریخته و باد می زدند و بعد از ساعتی که در فضای آزاد بود و بوی زغال از بین می رفت، در زیر کرسی می گذاشتند و هر از گاهی لایه ای از زغال را کنار می زدند و آتش آن را تند می کردند.

چاله کرسی نیز یکی دیگر از وسیله های مختص کرسی بود که معمولاً به اشکال گرد می‌ساختند و برای گرم کردن کرسی از آن استفاده می کردند.

چاله کرسی را به آن جهت نام‌گذاری کرده بودند که وسط اتاق چاله ای می‌کندند و دورش را گل یا گچ می کشیدند و داخل آن آتشی را فراهم کرده و سپس کرسی را روی آن می گذاشتند. معمولاً خانواده های فقیر برای اینکه هزینه ای برای منتقل خرج نکنند، چاله کرسی را درست می کردند و اغلب اوقات برای غذا درست کردن نیز از آن استفاده می‌نمودند.

اجاق هیزمی

پیشینیان ما در گذشته با استفاده از هنر خود، شومینه‌هایی از گچ و گل و به شکل اجاق می‌ساختند و در درون دیوار خانه‌ها تعبیه می کردند و برای گرم کردن و روشنایی و نیز برای آشپزی و پخت‌وپز از آن استفاده می  نمودند و سوخت آن نیز چوب و شاخه خشک درختان و یا خشت بود.

هیزم ها جای کمتری اشغال می کردند و با گرم کردن تمام فضای خانه، زندگی را برای پدران و مادران ما بسیار آسان تر کرده بودند و به این ترتیب، کرسی ها با تمام لذتی که داشتند، کم کم برچیده شدند، میز کرسی ها جمع آوری شد و خلاصه آثار کرسی از خانه‌ها رخت بر بست.

بخاری نفتی

بخاری های نفتی تا اندازه ای کارهای سخت و طاقت‌فرسای کرسی ها و تهیه هیزم را راحت تر کرده بود، ولی نسبت به زمان امروزی برای خود سختی هایی را نیز به همراه داشت.

نفت این بخاری ها باید قبل از شروع فصل سرما تهیه و در مخازنی که برای این کار تدارک دیده شده بود، ذخیره می‌شد و اهل خانه نیز باید چند بار در روز، مخزن بخاری را از نفت پر می کردند.

 محافظ شومینه

بخاری هیزمی

کرسی ها که کم کم رونق خود را از دست می دادند، مردم از بخاری های هیزمی استفاده می کردند، بخاری ساخته شده از حلبی که سوخت آن را هیزم و شاخ و برگهای درختان تشکیل می داد، این بخاری با آن گرمای مطبوع و دلنشین یک مشکل اساسی داشت و آن اینکه با تمام شدن سوخت هیزمی آن یکباره فضای اتاق سرد می‌شد، به همین خاطر صاحبان خانه مجبور بودند دائماً هیزم داخل بخاری قرار دهند. این بخاری ها هم اکنون نیز در برخی روستاهای کشور مورداستفاده قرار می گیرد و منازل روستاییان را گرم می‌کند.

شومینه‌های امروزی همراه محافظ شومینه

با مشکلات عدیده و طاقت فرسایی که کرسی ها، بخاری های هیزمی و بخاری‌های نفتی داشتند، شومینه‌های سنتی توانستند به زودی در بین مردم طرفدارانی پیدا کنند و به یک عنصر گرمابخشی مناسب تبدیل شوند، این شومینه‌ها علاوه بر گرمایش منازل، به جهت زیبایی فوق العاده خود مورد استقبال قرار گرفت.

شومینه‌های سنگی

با پیدایش و ورود شومینه‌های سنگی، وجود یک شومینه شیک و زیبا در اتاق پذیرایی و یا اتاق نشیمن می توانست جلوه بصری منحصر به فردی به منزل بخشیده و یک محیطی گرم و صمیمی برای افراد خانواده به وجود آورد.

بنابراین در این دوره از تاریخ شومینه برای خیلی از افراد بیش از آنکه جنبه حرارتی و گرمایشی داشته باشد، جنبه زیبایی و ایجاد آرامش داشت.

شومینه‌های سنگی به دلیل قدرت جاذبه زیاد، می توانست اتاق نشیمن را از جاهای دیگر خانه کاملاً متمایز کند، شومینه‌های سنگی در اوایل به طور معمول چوب سوز و یا هیزم سوز بود که بعدها سوخت گاز نیز به آن اضافه شد.

شومینه هیزم سوز، انرژی گرمایی بالایی داشت و حرارت آن قابل کنترل بود. اگر دمای بیشتری نیاز داشتید، بایستی هیزم بیشتری اضافه می کردید، اما جنبه بد آن این بود که همیشه باید چوب در دسترس بود، و اینکه گاهی در کنترل حرارت شومینه به دردسر برمی‌خورید که بعضاً حوادث ناگواری را به همراه داشت.

کار با شومینه‌های گازی بسیار ساده تر شد؛ تنها با فشار یک دکمه شعله را کم و زیاد می کنیم. این شومینه‌ها برای خانواده هایی که فرزند کوچک دارند، اطمینان بییشتری می آورد.

تنها بدی‌اش این است که نمی توان میزان حرارت را از حدی بیشتر یا کمتر کنید. و این شومینه نیز گاهی مشکل ساز شده و حوادث ناگواری را به همراه داشته است.

شومینه‌های چدنی

در سال‌های اخیر شاهد پیدایش و افزایش عمده ای در محبوبیت استفاده از شومینه‌های چدنی گازی یا شومینه‌های چدنی هیزمی قرن نوزدهم (سبک ویکتوریا) در هر دو خانه مدرن و کلاسیک هستیم.

نصب و راه اندازی شومینه‌های چدنی به‌عنوان یک عنصر از سبک کلاسیک و یا مدرن در هر خانه باتوجه‌به طراحی پیچیده و ظاهر زیبا، طراحی دکوراسیون منزل را ارزشمند و یک سرمایه گذاری پایدار به حساب می آید.

شومینه‌های چدنی با قطعات یکپارچه و طراحی فوق العاده بسیار مقرون به صرفه و برای تمامی سوخت ها مناسب هستند، شومینه‌های چدنی که به نام شومینه‌های انگلیسی نیز معروف هستند، با طرح هایی از دوره ویکتوریا انتخابی محبوب و ایده‌آل برای خانواده هاست.

این شومینه‌ها به طور معمول به‌عنوان منبع حرارتی در خانه‌های سنتی و خانه‌های مدرن کشورهای اروپایی و آمریکایی یافت می‌شود.

چرا که علاوه بر ایجاد یک کانون گرم برای خانواده به‌خاطر برخورداری از سبک و سایز متفاوت و مدل‌های ساده و مدرن انتخاب شایسته ای به نظر می رسد.

این شومینه‌ها نیز به‌خاطر سوخت هیزم و سوخت گازی مورداستفاده در آنها و عدم توانایی در کنترل آلاینده‌ها و گازهای سمی، مشکلات عدیده ای را به وجود آورده است.

 محافظ شومینه

محافظ شومینه

انواع محافظ شومینه: محافظ شومینه  انواع مختلف دارد. محافظ توری شومینه کوتاه مناسب برای قرارگرفتن در جلوی انواع شومینه‌های هیزمی برای جلوگیری از پرش جرقه آتش به بیرون همچنین جهت زیبایی مقابل شومینه‌های گازی و انواع فضاهای داخلی و بیرونی.

این محصول علاوه بر این مزایا قابلیت پیچ شدن روی زمین را دارد که می تواند محافظ خوبی برای کودکان جهت جلوگیری از خطرات شومینه برای آنها باشد. بدون تغییر رنگ در مقابل حرارت.

نسل جدید شومینه‌ها

با ورود تکنولوژی جدید و حرکت جامعه جهانی به سوی سوخت پاک، نسل جدید شومینه‌ها برای تحقق بخشیدن و همسو شدن با شعارهای جامعه جهانی، طراحی، تولید و به جهانیان عرضه شد.

شومینه‌های اتانولی

شومینه اتانولی یا همان شومینه الکلی از سری شومینه‌های رومیزی و شومینه مدرن می باشد که می‌تواند علاوه بر نصب دیواری روی میز دلخواه شما نیز قرار داده شود. سوخت شومینه اتانولی، پیواتانول (سوخت سبز) می باشد که به‌عنوان سوخت پاک شناخته شده است.

شومینه الکلی (شومینه اتانولی) دوده و خاکستر تولید نمی کند، در خانه ای که از شومینه اتانولی استفاده می‌شود هیچ بوی نامطبوع و گاز سمی که باعث کسالت و سردرد شود، حس نمی شود و می توانید از هوای مطبوع و پاک این‌گونه شومینه‌ها لذت ببرید.

راندمان و بازده حرارتی در شومینه اتانولی به سه عامل بستگی دارد:

1.     مدل شومینه:

مدل‌های گوناگون شومینه اتانولی اعم از سایز و یا طرح، بازده حرارتی متفاوتی دارند، برخی از شومینه‌های اتانولی که شعله بزرگتری نسبت به سایر مدل‌ها دارند، راندمان و بازده حرارتی بالایی نیز دارند.

2.     کیفیت اتانول سوختی:

یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار بر بازده گرمایشی شومینه‌های الکلی (شومینه‌های اتانولی) کیفیت اتانول مصرفی می باشد. بنابراین این نکته حائز اهمیت است که بایستی از اتانول های مخصوص این‌گونه شومینه‌ها که دارای درجه خلوص بالایی هستند استفاده نمایید. تا هم از حرارت بیشتری بهره مند شده و هم از امنیت و ایمنی سوخت آن مطمئن باشید.

3.     بزرگی شعله:

عامل بعدی که در توان حرارتی و گرمایشی شومینه اتانولی (شومینه الکلی) مؤثر است، اندازه یا بزرگی شومینه و یا به اصطلاح شعله آن است که هرچه شعله و یا شومینه بزرگ‌تر باشد توان گرمایشی آن نیز بیشتر خواهد بود.

شومینه اتانولی یا همان شومینه الکلی بر خلاف شومینه‌های سنتی گازسوز یا هیزم سوز، نیاز به تعبیه دودکش یا لوله کشی گاز ندارند، در اثر سوختن، خاکستر، دوده و یا گازهای سمی تولید نمی‌کنند.

ولی لازم به یادآوری است که در شومینه‌های الکلی نیز که با سوختن واقعی همراه است، مقداری از اکسیژن اتاق و لو بسیار کم مصرف می‌شود و بنابراین نباید تمامی محل های ورود و خروج هوای خانه به طور کامل ایزوله یا بسته شده باشد و لازم است هوا در داخل اتاق جریان داشته باشد.

مزایای محافظ شومینه

یکی از معایب شومینه، نداشتن شیشه یا هر گونه محافظ در جلو آن است که می تواند ایمنی کودکان را به خطر بیندازد. چون همیشه پیشگیری بهتر از درمان است، شما می توانید با تهیه یکی ازانواع محافظ شومینه این مشکل را حل کرده و از کودکانتان محافظت کنید. برای تهیه این محصول می توانید به سایت الو گرما مراجعه کنید.

خیلی از افراد برای ایجاد تنوع و زیبایی داخل شومینه از سنگ های تزیینی ریز، شن و ماسه‌های رنگی یا صدف های دریایی استفاده می‌کنند و نمی دانند استفاده از این مواد می‌تواند سلامت شان را به خطر بیندازد.

این وسایل ممکن است توسط کودکان بلعیده شوند و خفگی و مرگ را برای شان در پی داشته باشند. بهتر است که از یکی از انواع محافظ شومینه استفاده کنید چون نقش تزئینی نیز دارد.

شومینه‌های تبخیری

شومینه‌های تبخیری از سری شومینه‌های نسل جدید با سوخت برق یا الکتریک است. این شومینه‌ها قابلیت نصب روی دیوار با دیزاین های متفاوت را دارند، و یا به‌صورت یک شومینه پرتابل (شومینه قابل حمل) نیز می‌باشند که می توانید از آن به‌عنوان یک شومینه رومیزی و شومینه مدرن نیز استفاده نمایید.

این شومینه را همانند یکی از اشیاء قابل حمل خانه می توانید به‌راحتی در مکان موردنظر قرار داده و از آن استفاده نمایید.

در بستر این شومینه، هیزم‌های مصنوعی از جنس کامپوزیت تعبیه شده و داخل جعبه فلزی آن، محلی برای ذخیره و نگهداری آب تعبیه شده است.

شومینه تبخیری (شومینه بخاردار) بر پایه فناوری اولتراسونیک پایه ریزی شده که مولکول‌های آب را به‌صورت بخار و اثر دود در می آورد، و به‌واسطه نور لامپ داخل آن مولکوهای بخار شده آب به‌صورت شعله های آتش و به‌صورت شعله سرد نمایان می‌شود، طوری که با سوختن چوب واقعی اشتباه گرفته می‌شود و ظاهری خیره کننده دارد، این شومینه به‌واسطه برد الکترونیکی داخل آن قابلیت کنترل از راه دور را نیز دارا می باشد.

شومینه بخار دار (شومینه تبخیری) شعله ای کاملاً سرد دارد و اگر دست خود را نیز داخل آن قرار دهید، هیچ آسیبی به دستان شما وارد نخواهد شد.

البته گرمایش نیز در این شومینه فراهم می باشد که با استفاده از هیتر المنت و سیستم برق کار می‌کند. در این شومینه جلوه‌های آتش و دود مصنوعی آن مستقل از سیستم گرمایشی آن عمل می‌کنند.

شومینه‌های برقی

شومینه برقی جدیدترین و خلاقانه ترین شومینه‌های موجود در بازار هستند. شما هنگام نصب یک شومینه سنتی انتخابی ندارید و لازم است برای تعبیه این‌گونه شومینه‌ها فضای از پیش تعیین شده‌ای فراهم کنید. شومینه‌های برقی برای کمک به گرم و دنج نمودن اتاقتان، با طراحی مدرن و کلاسیک و عملکرد سطح بالا به‌صورت یک شومینه دیواری و یا شومینه زمینی و همچنین به‌عنوان یک شومینه پرتابل (شومینه قابل حمل) و شومینه مدرن نیز قابلیت استفاده دارند.

شومینه برقی علاوه بر بازده بالا و بدون آلاینده بودن در فضای داخلی خانه‌ها نیز صرفه جویی می نماید. این موارد و بسیاری از موارد دیگر نظیر امنیت و سوخت پاک مزیت های عمده استفاده از شومینه برقی نسبت به شومینه گازی و شومینه هیزمی و سایر شومینه‌هاست.

مبنای کار شومینه برقی ایجاد گرمایش از طریق سیستم الکتریکی یا برق است، یعنی فرایند تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی گرمایی است. شومینه برقی برای تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی گرمایی از یک هیتر برقی استفاده می‌کند، عبور جریان برق از داخل هیتر شومینه سبب تولید گرما می‌شود.

برای افزایش بازده و راندمان شومینه برقی و گرمایش از طریق هیتر، از سیستم کانوکشن (فن یا پروانه بادبزن) بهره گرفته شده است.

یعنی گرمایش حاصل از هیتر برقی شومینه توسط یک دستگاه فن طولی (پروانه بادبزن) به داخل محیط انتقال می یابد، به عبارت دیگر شومینه هوشمند برقی فرایند جابه‌جایی هوا (همرفت) را با استفاده از یک فن طولی بهبود می بخشد و بدین ترتیب سرعت انتقال گرما از شومینه مدرن برقی به محیط افزایش می یابد.

این عملکرد شومینه برقی باعث بازدهی بالای آن و مزیت عمده آن شده است.

  • در شومینه هیزمی اگرچه سوختن چوب لذت بخش است، لکن با در نظر گرفتن آلایندگی زیست محیطی شومینه گازی و شومینه هیزم سوز و نگرانی ها و دغدغه های ناشی از آنها، شاید برای شما نیز استفاده از این‌گونه شومینه‌ها چندان معقولانه به نظر نرسد. بنابراین لازم است بدانیم در شومینه‌های برقی از نوع شومینه دیواری، شومینه مدرن و یا شومینه قابل حمل، جلوه‌های بصری آتش نادیده گرفته نشده است، بلکه در بستر این شومینه‌ها هیزم‌هایی از جنس کامپوزیت همانند هیزم های واقعی به‌صورت شاخه های درخت تعبیه شده و داخل آن لامپ هایی از نوع RGB LED تعبیه شده که نمایش شعله آتش به‌صورت تصادفی و با نورپردازی زیبا و انتخاب رنگ دلخواه ایجاد می گردد.

شومینه‌های برقی هیچ‌گونه آلایندگی نداشته و سوخت کاملاً پاک دارند و در عین حال آن حس گرمی و نشاط را نیز در بین خانواده ها و دوستان حفظ نموده اند.

نصب و راه اندازی شومینه برقی نیز بسیار آسان است، شما از همان سیستم سیم کشی استاندارد خانه خود بدون نیاز به اجرای سیم کشی خاص، استفاده می کنید. فقط کافی است شومینه را در نزدیکی یک پریز برق قرار داده و دو شاخه را به آن متصل نمایید.

خرید شومینه برقی به دلایل ذیل می تواند مناسبت ترین انتخاب برای تکمیل دکوراسیون داخلی منازل شما باشد:

کیفیت هوا و سوخت پاک (بدون نیاز به هیزم و گاز و یا استفاده از سایر سوخت‌های فسیلی)

امنیت و ایمنی بالا (عدم مصرف اکسیژن محیط، بدون دوده، خاکستر و گازهای سمی)

توان حرارتی بسیار خوب و راندمان بالا (به دلیل برخورداری از سیستم گرمایشی کانوکشن (همرفت))

نصب و استفاده راحت و آسان (بدون نیاز به نصب دودکش و لوله کشی گاز)

عدم وجود آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای (به دلیل استفاده از سوخت پاک برق و تکنولوژی ال ای دی)

تنوع در سایز و طرح (به دلیل انعطاف پذیری و انتخاب نامحدود از طرح‌های فانتزی)

حرارت مکمل و بی صدا (به دلیل استفاده از هیتر برقی به همراه سیستم کانوکشن)

محافظ شومینه زیبا

بستر آتش (به دلیل قابلیت انعطاف پذیری و جایگزینی طرح‌های متنوع هیزم در بستر آتش)

 محافظ شومینه

 

می توانید با استفاده از انواع محافظ شومینه علاوه بر زیبایی خانه، محافظت خانواده و فرزندان خود را تضمین نمایید.

برای تهیه محافظ شومینه می‌توانید به‌صورت آنلاین با مراجعه به سایت الو گرما آن را تهیه کرده و همزمان با پشتیبانی سایت در ارتباط باشید.شما لایق بهترین‌ها هستید.

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *